Tantusz Címke-Expressz Kft.

A címkék ma már az élet számtalan területén nélkülözhetetlenek. A termékek csomagolása, jelölése, a cégek adatainak feltüntetése, a céglogó megjelenítése, biztonsági funkciók ellátása, és még számtalan feladat igényel különféle címkéket. Cégünk a címkék teljes skáláját biztosítani tudja.

Papír címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.

Papír címke

Íves vagy tekercses, nyomott vagy nyomatlan kivitelben gyártjuk a címkéket, riccelve vagy formastancolva, többféle ragasztóval ( normál, erős, visszaszedhető ). Ezek a címkék kis és nagy példányszám esetén is gazdaságosak.
Műanyag címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.

Műanyag címke

A műanyag címkék a papírhoz hasonló kivitelben készülhetnek, előnyük, hogy sokkal ellenállóbbak mint a papír változat. Az igénybevételnek megfelelően többféle  alapanyagból készülhetnek ( PE, PP, PET ).
Domborcímke ( műgyantás, 3D, doming ) - Tantusz Címke-Expressz Kft.

Domborcímke ( műgyantás, 3D, doming )

Az utóbbi időben az egyik legkedveltebb reklámhordozó, mivel rendkívül látványos és figyelemfelkeltő. A címkére felvitt műgyanta réteg gyakorlatilag nagyítóként működik, így a nyomat nagyon szépen mutat. Beltéren és kültéren egyaránt használható, UV-álló kivitelben készül.
Hologram - Tantusz Címke-Expressz Kft.

Hologram

A hologramos címkék egyrészt biztonsági funkciót látnak el, másrészt dekorációs elemként is szolgálhatnak, a hologram jelzi a termék prémium minőségét. Standard mintázatú biztonsági hologram fóliát tudunk 4 színnel nyomtatni, sorszámozni, vagy a saját logót ún. álhologramon megjeleníteni.
Biztonsági címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.

Biztonsági címke

A biztonsági címkék bizonyos termékek, alkatrészek egyértelmű beazonosítását biztosítják. Ezek a címkék – a végleges tapadás elnyerése után – nem ragaszthatók át, nem kaparhatók le sérülésmentesen. Biztosítják, hogy a vevő a garanciát tényleg azon terméken érvényesítse, amelyikhez jár, vagy a leltárban tényleg az az eszköz szerepeljen, ami eredetileg szerepelt. Riccelt - a címke a sűrű riccelés mentén elszakad, ha megpróbálják eltávolítani. Roncsolódó (destruktív) - a címke csak apró darabkákban vakarható le a felületről. Void - a címke lehúzható, de a felületen a void felirat marad vissza, ami a címke anyagából viszont hiányzik. Hologram - hologramos címke alap, a címke lehúzható, de a felületen valamilyen felirat marad vissza, ami a címke        anyagból hiányzik.
Polikarbonát címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.

Polikarbonát címke

A polikarbonát címke egy vékony polikarbonát lapra készül. Rendkívül erős, jóval ellenállóbb a külső hatásokkal szemben mint a sima műanyag változat. Belülről nyomtatjuk tükörben a címkét, így a különböző tisztítószerekkel való találkozás során sem roncsolódhat a nyomat.
Textil címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.

Textil címke

A ruházati termékekbe bevarrható címkék tartalmazzák a kötelezően feltüntetendő vevőtájékoztató adatokat, a méretet, a cég logóját, adatait. Különböző szélességű anyagra készülhet, nagyobb mennyiség esetén több színű grafikával is.
Falmatrica - Tantusz Címke-Expressz Kft.

Falmatrica

Egy matrica, ami egyedivé varázsolja az irodát, a fogadóhelységet vagy a tárgyalót. Az ügyfél igényei alapján készítünk falmatricát a cégnévből, logóból, szlogenből.
ADR bárcák, GHS – CLP címkék - Tantusz Címke-Expressz Kft.

ADR bárcák, GHS – CLP címkék

A veszélyes áruk szállításához szükséges ADR bárcákat, valamint a veszélyes áruk azonosítására és a felhasználók tájékoztatására szolgáló GHS – CLP címkéket gyártunk igény szerint.
Karton címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.

Karton címke

A karton címkét tekercses vagy darabolt kivitelben, nyomatlanul vagy nyomva gyártjuk. Igényes felhasználáshoz prégelt kivitelt is biztosítunk.