Tantusz Címke-Expressz Kft.

Cégünk 1994 szeptemberében alakult családi kisvállalkozásként.

Az évek múlásával egyre többen lettünk, bár még mindig megmaradva mikro vállalatként, az új dolgozókkal egy színes, sokoldalú csapat jött létre, akiknek nagy része a mai napig velünk van.

Elhatározásunk az volt, hogy minél több technológiával működjünk, hogy minél szélesebb igényt elégíthessünk ki. Ezért folyamatosan fejlesztjük eszközeinket, gépparkunkat és tudásunkat.

Célunk, hogy a folyamatosan fejlődő, magas minőségű termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, minél több vevőhöz eljussunk, mind belföldi, mind európai szinten, a minőség, a rövid átfutási idő és az ár-értékarány biztosításával.

Védett munkahely vagyunk, munkatársaink közül vannak megváltozott munkaképességűek, akik ugyanúgy mint az egészséges kollégák, teljes értékű munkát végeznek, adottságaiknak megfelelően.

Az elmúlt 20 évben közel ezer partnerrel álltunk, illetve állunk kapcsolatban, akik jelentős része rendszeresen visszatér. Értékrendünk egyik fő szempontja az ügyfelekkel való személyes kapcsolattartás és jó emberi kapcsolatok kialakítása.

Partnereink szeretnek velünk dolgozni, mert egy helyen sok megoldandó feladatukra találnak választ. Nem kell minden egyes termékért külön helyre menniük, nálunk a névjegykártyától a műszerelőlapig, a bélyegzőtől a céges, logózott ajándéktárgyig mindent megtalálnak.  

A Tantusz Címke-Expressz Kft. kis csapata továbbra is szeretettel várja korábbi és új partnereinket.