Tantusz Címke-Expressz Kft.

UV nyomtatás
UV nyomtatás - Tantusz Címke-Expressz Kft.
UV nyomtatás
A UV- nyomtatás a tamponnyomáshoz hasonló eljárás, itt is egy nyomatot viszünk fel a kívánt tárgyra, azonban ez egy magasabb minőségű nyomatot eredményez. Fotó minőségű fényképeket tudunk elérni ezzel az eljárással. A nyomtató UV fényre száradó festékkel dolgozik, így a gépből kivéve azonnal használható a megnyomtatott tárgy. 13 cm magasságig tudunk UV-nyomtatni tárgyakat. Ehhez az eljáráshoz nem szükséges szerszámot készíteni, így kis, egyedi szériában is gazdaságos lehet, akár 1 db tárgy nyomtatása is rendelhető.

Tamponnyomás
Tamponnyomás - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Tamponnyomás
A tamponnyomás olyan grafikai eljárás, amelynél a festék egy fémlemezről (kliséről) kerül egy rugalmas hordozóra (tampon), majd a hordozóról a nyomtatandó felületre. Alkalmas enyhén ívelt, valamint mélyedésben ülő felületek jelölésére is, egy vagy több színben. Egyes anyagoknál bizonyos előkezelésekre van szükség a teljes tapadáshoz, és van, hogy a teljes száradás csak pár napon belül következik be, de ezzel a tamponnyomással szép és hosszantartó nyomatot érünk el. Nagy mennyiségben gazdaságos ez a technológia.

Lézergravírozás
Lézergravírozás, Lézervágás - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Lézergravírozás, Lézervágás
A lézergravírozás során egy koncentrált lézersugár hatására a kigravírozott anyag elpárolog vagy elég. Szinte bármilyen anyagra gravírozhatunk, amivel igen szép feliratokat, képet, logókat vagy vonalkódokat tudunk készíteni. Felhasználási módja rendkívül széleskörű. Gravírozhatunk fémbe, fába, műanyagba, üvegbe, bőrbe, stb. A CO2 lézer az egyik legrégebbi és a mai napig leggyakrabban használt lézer típus. Ez a legerősebb folyamatos fényű lézer, melynek hatásfoka is kiemelkedő. Fába, üvegbe, bőrbe, műanyagba nagyon szépen tudunk vele gravírozni, azonban fémbe csak speciális paszta vagy sav használatával tudunk jelölni. A CO2 lézer alkalmas plexi, más műanyagok, fa, papír és bőr kontúrvágására is. A Fiber lézer fémek jelölésére alkalmas. Tudunk gravírozni pl. szerszámokba, orvosi eszközökbe, valamint műszerekbe. Hordozható gépünknek köszönhetően, lehetőségünk van helyszínre kimenni és nagyobb méretű vagy már működésben lévő dolgokat meggravírozni.

CNC kontúrmarás
CNC kontúrvágás, kontúrmarás - Tantusz Címke-Expressz Kft.
CNC kontúrvágás, kontúrmarás
CNC kontúrmarónknak köszönhetően különböző alapanyagokat ( polikarbonát, fa, rétegelt lemez, sikó, dibond, réz, aluminium) tudunk körbevágni, furatolni, illetve formákat kimarni.

Nyomdai szolgáltatások
Cégtábla - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Cégtábla
Kívánt vastagságú műanyag lapra készítünk cégtáblát különböző technikákkal. UV nyomtatással közvetlen a táblára, fólia nyomat felkasírozásával, valamint fólia vágatok felkasírozásával.
Roll-up - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Roll-up
Beltéri vagy alkalmankénti kültéri használatra a roll-up banner megfelelő választás. A nyomat feltekerve található a váz belsejébe, így az nem sérül meg. Kompakt csomagolásának köszönhetően könnyen szállítható.
Molinó - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Molinó
A molinó egy gazdaságos reklámeszköz cége számára. Kül- és beltérre egyaránt alkalmazható. Egyszerre díszít, információt hordoz és reklámoz.
Széles formátumú nyomtatás - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Széles formátumú nyomtatás
137 cm széles nyomtatónkkal fotó minőségben tudunk készíteni plakátokat, molinókat, roll-up-okat. Marekting kampányokhoz, kiállításokhoz, előadásokhoz vagy akár a fogadótérbe ma már szinte kötelező kellékek ezek a vevőcsalogató eszközök. Ezenkívül nagyméretű cégtáblákat és információs táblákat is készítünk.

Braille nyomtatás
Braille nyomtatás - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Braille nyomtatás
Vakok és gyengén látók számára, Braille nyomatokat gyártunk különböző alapanyagokra. Ez egy fontos technológia az akadálymentesítésben, a gyengén látók integrációjában. Készítünk egyedi, akár 1 példányszámos levelet, oklevelet, köszönőlevelet, emléklapot vékonyabb karton lapra. Készítünk kiadványokat és tájékoztató nyomtatványokat, melyek rendezvényekre, előadásokra kötelező jellegűek, ha vak vagy gyengén látó részvevők is vannak. Tegye névjegyét mindenki számára láthatóvá, készíttessen Braille nyomatos névjegyet, melyen a főbb információk (név, elérhetőségek) Braille felirattal is megjelennek. A teljes akadálymentesítés érdekében készítünk tájékoztató Braille táblákat helységekhez, irodákhoz, korlátokra, oszlopokra.

3D nyomtatás
3D nyomtatás - Tantusz Címke-Expressz Kft.
3D nyomtatás
Cégünk egy szálhúzásos 3D nyomtatóval rendelkezik. A szálhúzásos technológia során az extruderen keresztül a polimer szál megolvad, így jön létre rétegről rétegre a modell.  PLA, ABS alapanyagot használunk, melyből a PLA biológiai úton lebomló anyag.

Mágneses vonalkód
Mágneses vonalkód - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Mágneses vonalkód
A mágneses  vonalkódok nagyon praktikusan használhatók a raktárakban, polcokon, rendszerezésnél. A termék helycseréknél nem kell kapirgálni, mosogatni a vonalkód helyét, egyszerűen átrakjuk az új helyre. A vonalkód megfelelő olvasóval messziről leolvasható. Ha szükséges, a címkén a vonalkódon kívül más adatokat, ábrákat is el tudunk helyezni.

Prégelés
Prégelés - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Prégelés
Prégelés során magas fényű betűket, ábrákat, felületeket hozhatunk létre a hordozó felületen.  Az arany és ezüst szín mellett, számtalan szín közül választhatunk. Ha színes fólia nélkül végezzük az eljárást, vakdombor nyomásnak nevezzük.