Tantusz Címke-Expressz Kft.

Egy matrica, ami egyedivé varázsolja az irodát, a fogadóhelységet vagy a tárgyalót. Az ügyfél igényei alapján készítünk falmatricát a cégnévből, logóból, szlogenből.

A veszélyes áruk szállításához szükséges ADR bárcákat, valamint a veszélyes áruk azonosítására és a felhasználók tájékoztatására szolgáló GHS – CLP címkéket gyártunk igény szerint.

A ruházati termékekbe bevarrható címkék tartalmazzák a kötelezően feltüntetendő vevőtájékoztató adatokat, a méretet, a cég logóját, adatait. Különböző szélességű anyagra készülhet, nagyobb mennyiség esetén több színű grafikával is.

A karton címkét tekercses vagy darabolt kivitelben, nyomatlanul vagy nyomva gyártjuk. Igényes felhasználáshoz prégelt kivitelt is biztosítunk.

A hologramos címkék egyrészt biztonsági funkciót látnak el, másrészt dekorációs elemként is szolgálhatnak, a hologram jelzi a termék prémium minőségét. Standard mintázatú biztonsági hologram fóliát tudunk 4 színnel nyomtatni, sorszámozni, vagy a saját logót ún. álhologramon megjeleníteni.