Tantusz Címke-Expressz Kft.

Címkék
Papír címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Papír címke
Íves vagy tekercses, nyomott vagy nyomatlan kivitelben gyártjuk a címkéket, riccelve vagy formastancolva, többféle ragasztóval ( normál, erős, visszaszedhető ). Ezek a címkék kis és nagy példányszám esetén is gazdaságosak.
Műanyag címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Műanyag címke
A műanyag címkék a papírhoz hasonló kivitelben készülhetnek, előnyük, hogy sokkal ellenállóbbak mint a papír változat. Az igénybevételnek megfelelően többféle  alapanyagból készülhetnek ( PE, PP, PET ).
Domborcímke ( műgyantás, 3D, doming ) - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Domborcímke ( műgyantás, 3D, doming )
Az utóbbi időben az egyik legkedveltebb reklámhordozó, mivel rendkívül látványos és figyelemfelkeltő. A címkére felvitt műgyanta réteg gyakorlatilag nagyítóként működik, így a nyomat nagyon szépen mutat. Beltéren és kültéren egyaránt használható, UV-álló kivitelben készül.
Hologram - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Hologram
A hologramos címkék egyrészt biztonsági funkciót látnak el, másrészt dekorációs elemként is szolgálhatnak, a hologram jelzi a termék prémium minőségét. Standard mintázatú biztonsági hologram fóliát tudunk 4 színnel nyomtatni, sorszámozni, vagy a saját logót ún. álhologramon megjeleníteni.
Biztonsági címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Biztonsági címke
A biztonsági címkék bizonyos termékek, alkatrészek egyértelmű beazonosítását biztosítják. Ezek a címkék – a végleges tapadás elnyerése után – nem ragaszthatók át, nem kaparhatók le sérülésmentesen. Biztosítják, hogy a vevő a garanciát tényleg azon terméken érvényesítse, amelyikhez jár, vagy a leltárban tényleg az az eszköz szerepeljen, ami eredetileg szerepelt. Riccelt - a címke a sűrű riccelés mentén elszakad, ha megpróbálják eltávolítani. Roncsolódó (destruktív) - a címke csak apró darabkákban vakarható le a felületről. Void - a címke lehúzható, de a felületen a void felirat marad vissza, ami a címke anyagából viszont hiányzik. Hologram - hologramos címke alap, a címke lehúzható, de a felületen valamilyen felirat marad vissza, ami a címke        anyagból hiányzik.
Polikarbonát címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Polikarbonát címke
A polikarbonát címke egy vékony polikarbonát lapra készül. Rendkívül erős, jóval ellenállóbb a külső hatásokkal szemben mint a sima műanyag változat. Belülről nyomtatjuk tükörben a címkét, így a különböző tisztítószerekkel való találkozás során sem roncsolódhat a nyomat.
Textil címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Textil címke
A ruházati termékekbe bevarrható címkék tartalmazzák a kötelezően feltüntetendő vevőtájékoztató adatokat, a méretet, a cég logóját, adatait. Különböző szélességű anyagra készülhet, nagyobb mennyiség esetén több színű grafikával is.
Falmatrica - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Falmatrica
Egy matrica, ami egyedivé varázsolja az irodát, a fogadóhelységet vagy a tárgyalót. Az ügyfél igényei alapján készítünk falmatricát a cégnévből, logóból, szlogenből.
ADR bárcák, GHS – CLP címkék - Tantusz Címke-Expressz Kft.
ADR bárcák, GHS – CLP címkék
A veszélyes áruk szállításához szükséges ADR bárcákat, valamint a veszélyes áruk azonosítására és a felhasználók tájékoztatására szolgáló GHS – CLP címkéket gyártunk igény szerint.
Karton címke - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Karton címke
A karton címkét tekercses vagy darabolt kivitelben, nyomatlanul vagy nyomva gyártjuk. Igényes felhasználáshoz prégelt kivitelt is biztosítunk.

Nyomdai termékek
Jegyzettömb - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Jegyzettömb
Céges logóval ellátott jegyzettömböt készítünk, sima vagy öntapadós kivitelben, fehér vagy színes lapokból. Kiváló céges ajándék vagy praktikus kiegészítő a kollégáknak.
Dosszié - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Dosszié
Különböző technológiák felhasználásával tehetjük egyedivé céges mappáját, dossziéját. Nyomtatással, tamponnyomással és prégeléssel tudunk egyedivé varázsolni egy egyszerű mappát. Ha extrábbat szeretne, vállaljuk a teljesen egyedi, saját elképzelés szerinti mappa legyártását.
Szórólap - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Szórólap
Tervezze meg szórólapját és mi kinyomtatjuk, ha szükséges a tervezésben is segítünk.
Névjegy - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Névjegy
Bár a névjegyek szerepe az utóbbi időben csökkent, változatlanul elengedhetetlenek az üzleti életben. Nálunk a klasszikus névjegyek kedvelői is találnak megoldást, de készítünk egyedi és különleges névjegykártyát is kreatív kartonra, prégelve, műanyagra, fára.

Logoflash embléma
Logoflash embléma - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Logoflash embléma
A Logoflash egy prémium minőségű címke, mely saját készítésű alapanyagból, általunk fejlesztett technológiával készül. A Logoflash fantázianév arra utal, hogy a címke a néző figyelmét egyből megragadja. Arany vagy ezüst alapszínben, tetszőleges méretben, tetszőleges formára kivágva, tetszőleges mennyiségű színnel nyomtatva gyártjuk. Kivitele öntapadós, nagyon erős ragasztóval, igény szerint mágnesfóliával, műgyanta borítással adjuk.  Dekoratív eleme gépeknek, berendezéseknek, nyílászáróknak, bútoroknak vagy bármilyen terméknek. Serleget, kupát, díjat, emlékérmet, díszdobozt személyessé tehetünk vele. A logoflash segítségével egyszerűen és költséghatékonyan és gyorsan megoldható többféle ajándéktárgy saját kezű emblémázása, hiszen jó tapadásának köszönhetően gyakorlatilag bármilyen felületen fennmarad határidőnaplón, dosszién, bögrén, poháron, gyertyán, stb. Flexibilitásának köszönhetően ívelt felületekre is ragasztható.

Műszerelőlap
Műszerelőlap - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Műszerelőlap
A műszerelőlapok igény szerint készülhetnek polikarbonát vagy plexiből. A víztiszta vagy opálos felületre az UV nyomat hátulról kerül fel, így kívülről nem kopik a nyomat. Igény szerint ezeket is furatokkal vagy erős ragasztóval látjuk el.

Géptábla
Géptábla - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Géptábla
UV nyomtatással, lézergravírozással és fiber gravírozással készítünk géptáblákat, adattáblákat. A kívánt méretre vágva, igény szerint sarok kerekítve, furatolva vagy erős ragasztóval ellátva elérhető. Az UV nyomtatásnak köszönhetően vállalkozása színes logója is megjelenhet a táblán.

Reklámajandék
Reklámajándékok - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Reklámajándékok
Céges promóciójához kínálunk ajándékokat, melyekkel meglepheti partnereit. Emblémázunk kész ajándéktárgyakat ( tollat,ceruzát, bögrét, kulcstartót, kitűzőt, hűtőmágnest, stresszlabdát, poharat, bögrét, kulacsot, jégkaparót, puzzlet, jegyzettömböt, post-it-et, noteszt, pólót, szatyrot, kulcstartót, hűtőmágnest stb. ) vagy megvalósítjuk egyedi elképzeléseit.

Kitűzők
Kulcstartók - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Kulcstartók
Különböző kivítelű egyedi kulcstartókat készítünk, amik tökéletesek repi ajándéknak. Vésett-festett fém kulcstartó Plexi, fa, fém gravírozott vagy nyomtatott kulcstartó Műgyantás matricás kulcstartó
Bevásárlókocsi érme - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Bevásárlókocsi érme
Hasznos ajándék, mindig kéznél van, mindig szem előtt tartja cége logóját. Többféle kivitelben készítjük.
Érme - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Érme
Spiáterből készül, kérhető nikkel, sárgaréz, antik nikkel, antik sárgaréz, antik nikkel színben. Kiváló ajándék kitüntetés alkalmából vagy évfordulóra. Igény szerint díszdobozzal adjuk.
Névkitűző - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Névkitűző
Különböző anyagokból, különböző technológiákkal készítjük el az ügyfélszolgálatokon, üzletekben, kiállításokon, … elengedhetetlen névkitűzőket.
Pop kitűző - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Pop kitűző
A jelvény elülső része papír alapanyagú, így viszonylag gyors átfutási idővel, alacsony költséggel készülnek. A kitűzők kör alakúak, standard méreteik: 25 mm, 32 mm, 44 mm, 50 mm, 58 mm, 75 mm. A rögzítés történhet tűvel vagy mágnessel.
Nyomtatott / gravírozott kitűző - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Nyomtatott / gravírozott kitűző
Műanyagot, fémet vagy fát jelölünk meg gravírozással vagy UV nyomtatással, a kívánt méretre és formára vágva. UV nyomtatással fotó minőséget tudunk elérni a logó nyomtatásakor.
Műgyantás kitűző - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Műgyantás kitűző
Az előzőleg kinyomtatott/ meggravírozott műanyag vagy fém kitűzőt gyanta réteggel látjuk el. Ezzel nagyon szép, elegáns hatást tudunk elérni. Másik megoldásként dombormatricát ragasztunk az előzőleg formára vágott műanyag / fém lapkára vagy spiaterből öntött fémlapra.
Vésett - festett kitűző - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Vésett - festett kitűző
Spiáter alapanyagból készült dekoratív kitűző, mely több színnel is kifesthető, igény esetén műgyantázható is.

Bélyegzők
Bélyegzők - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Bélyegzők
Gyors határidővel vállaljuk Colop bélyegzők készítését, különböző méretben, színben és kivitelben kérheti.

Plasztikkártya
Plasztikkártya - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Plasztikkártya
A plasztikkártyát ma már nap mint nap használjuk, legtöbbször bankkártya formájában. Azonban ezen kívül is sok helyen előfordulnak ezek a műanyag kártyák. Pl.: klubkártya, egyesületi kártya, beléptető kártya, szállodai ajtókártya, azonosító kártya, kedvezménykártya, pontgyűjtő kártya, ajándékkártya, stb… A plasztikkártyát sima vagy mágnescsíkos kivitelben, kétoldali színes nyomással, megszemélyesítéssel, sorszámmal tudjuk gyártani, kis és nagy példányszámban. Az esetlegesen szükséges kártyatokot, nyakpántot vagy síbérlettartót is biztosítjuk, logózott kivitelben is.

Esküvői termékek
Esküvői termékek - Tantusz Címke-Expressz Kft.
Esküvői termékek
Nyomdai termékeink között esküvői megívókat, ültetőkártyákat és menükártyákat is talál. Az egyszerűbb változatoktól a különleges, egyedi igényekben is segítséget nyújtunk. A kreatív karton mellett készítünk meghívókat a ma nagyon divatos plexi lapból, paus papírból vagy akár vékony falapból is. A meghívók mellett megtalálhatók a menükártyák és az ültető kártyák, melyekből szintén különféle megoldásokat készítünk az ügyfél igényei alapján. A nyomdai anyagokon kívül köszönőajándékokat is készítünk, amivel a pár ajándékozza meg vendégeit. A teljesség igénye nélkül pár ötlet: hűtőmágnes, kulcstartó, gravírozott feles pohár, pohár alátét, gravírozott fa dísz, stb.